Höjdpunkter från 2022

 

Vi på utbildning.se vill tacka dig för ännu ett år av fantastiskt samarbete, vi hoppas att du är spänd inför 2023 och allt det nya året har att erbjuda! Ta del av utbildning.se:s årsresumé där vi har samlat ett axplock av det gångna årets inspirerande händelser, nyheter och produkter med fokus på lärande och att hjälpa dig lyckas med din marknadsföring!

 

Upskill & Reskill 2022 

25 janauri 2022 var det äntligen dags för vårt digitala event Upskill & Reskill. Dagen fokuserade på livslångt lärande och bjöd på spännande talare och paneldiskussioner. 4 600 personer deltog på eventet och dagens webbinarier lockande nästan 30 000 deltagare. Vi ser fram emot att genomföra detta inspirerande event även 2023, ta detta tillfälle att synas för utbildningssugna deltagare.  

Läs mer om Upskill & Reskill

 

Årets webbinarier 

Under året släppte vi flera lärorika webbinarier där du kan höra experter dela med sig av sin kunskap. Bland annat talar Erik Modig om utbildningstrender och hur man bäst marknadsför sitt företag under turbulenta tider, om du inte redan har lyssnat är det något vi varmt kan rekommendera.  

Till våra webbinarier

 

Videoproduktion 

Vill du nå ut till potentiella kursdeltagare via rörligt innehåll? Under 2022 utvecklade vi vår nya tjänst videoproduktion. Vi hjälper dig att skapa videos av hög kvalitet för att visa upp ditt utbildningsföretag och allt du kan erbjuda framtida deltagare. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor! 

Läs mer om videoproduktion

 

Det nya studiestödet 

Vikten av kompetensutveckling stod i fokus under 2022 och sedan 1 oktober kan du ansöka om omställningsstudiestödet. Det är ett studiestöd för dig som redan är yrkesverksam och målet är att bredda kompetenser så att fler kan vara konkurrenskraftiga på framtidens arbetsmarknad. Detta är en stor möjlighet för dig som arbetar på ett utbildningsföretag att locka nya deltagare till dina utbildningar! 

Mer om omställningsstudiestödet

 

Våra statistikrapporter 

I februari och augusti släppte utbildning.se spännande statistikrapporter. I de kan du ta del av statistik från våra sajter, bland annat hur många besök vi har haft under året och vilka kategorier som har varit populärast. Ta detta tillfälle att lära dig mer om vad som lockar framtida utbildningsdeltagare.  

Till våra statistikrapporter

2480e6de-ac41-4414-bdc0-17e64dbeb078

 

Gabrielle Längbo

Digital Content Specialist