Marknadsför dina utbildningar
Få nya deltagare på dina utbildningar

Genom att annonsera med oss på utbildning.se når du en relevant målgrupp som är motiverade att utvecklas. Vi är Sveriges största söktjänst för utbildningar och hjälper företag  precis som du att fylla sina utbildningar med deltagare, ivriga på att vidareutbilda sig.

 

Annonsera hos oss

Allt är mätbart när du annonserar på utbildning.se. Du kan enkelt få fram besöksstatistik och följa hur det går för dina utbildningar, samt få rådgivning av våra experter som hjälper dig kring hur du ska tänka för att nå ut till din målgrupp. Nå ut till potentiella framtida utbildningsdeltagare med oss.

Sveriges största söktjänst

utbildning.se är Sveriges största söktjänst för kompetensutveckling. 2019 hade utbildning.se 1,7 miljoner besök av personer som aktivt söker efter utbildningar.

Nöjda kunder

Vi har massor med nöjda kunder sedan starten 2004. Några av dem är Gesab Education, Stockholms Universitet, AchiveGlobal och Taurus Ekonomiutbildning.

Personlig kontaktperson

Som kund hos oss får du alltid en personlig kontaktperson som hjälper och guidar dig för en lyckad annonsering.
kom i kontakt med en specialist
Vill du veta mer om våra olika tjänster?

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort. Då kan vi tillsammans hitta de tjänster som passar just din verksamhet. Vill du hellre prata med oss direkt kan du boka ett telefonmöte på knappen längst ner.

Vi ringer dig

För dig som önskar telefonkontakt

Du kan själv boka ett telefonmöte så ringer vi upp när det passar dig.

Boka ett möte