Vi hjälper dig öka din synlighet och locka fler deltagare.

Varför annonsera på utbildning.se?

Det ska vara lätt att hitta rätt. Därför har vi skapat en söktjänst för kompetensutveckling, som vi med omsorg har förfinat i över tio års tid. Vi hjälper yrkesverksamma att hitta den utbildning som matchar deras behov, och utbildningsarrangörer att nå fram till sin målgrupp.

Allt är mätbart när du annonserar på utbildning.se. Du kan enkelt få fram besöksstatistik och följa hur det går för dina utbildningar, samt få rådgivning av våra experter som hjälper dig med hur du ska tänka för att nå dina mål.

Kontakta oss →


upskill_reskill_2022_logo-200
 

Möt dina potentiella kursdeltagare och visa upp ditt utbud på det virtuella eventet Upskill & Reskill 2022. 

Vill du vara med? Läs mer om eventet här →

Så fungerar utbildning.se


Step1_utbildning.se

Sök, hitta och jämför

Vi samarbetar med över 300 utbildningsarrangörer i Sverige och ger våra besökare möjlighet att söka, hitta, jämföra och boka över 7 000 utbildningar.

step2_utbildning.se

Fler leads och starkare varumärke

Med lång erfarenhet och ständig utveckling av sajten kan vi erbjuda exponering av ditt varumärke till rätt målgrupp och högkvalitativa leads.

step3_utbildning.se

Med oss når du din målgrupp var de än är

Tack vare bra data och vårt eget analysteam kan vi erbjuda riktade tjänster. Vi ser till att fånga och påminna din målgrupp om att ta nästa steg i sin utveckling.

step4_utbildning.se

Från besökare till deltagare

Vi hjälper dig genom din målgrupps köpresa – från det att söka och hitta rätt utbildning, till att boka eller lämna en intresseanmälan och sedan recensera sin upplevelse.

Vill du veta mer om våra tjänster?

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort. Då kan vi tillsammans hitta de tjänster som passar just din verksamhet.

Ikon för megafon
 

1,9 miljoner besök

utbildning.se är Sveriges största söktjänst för kompetensutveckling. 2020 hade utbildning.se 1,9 miljoner besök av personer som aktivt söker efter en utbildning till sig själv eller till en kollega.

Ikoner för statistik
 

Kundportalen

Som kund har du tillgång till Kundportalen där du får full kontroll på samarbetet. I Kundportalen kan du redigera dina sidor på utbildning.se, använda vårt recensionsverktyg för att samla in och hantera recensioner från tidigare deltagare, se statistik, redigera autosvar och mycket mer. Vår Customer Success hjälper dig att komma igång!

Ikon med händer och ett hjärta
 

Personlig kontaktperson

Som kund hos oss får du alltid en personlig kontaktperson som hjälper och guidar dig för en lyckad annonsering.


kp-studio-2-gul

Vi hjälper dig omvandla dina fysiska utbildningar till ett tillgängligt onlineformat

✓ Få hjälp med valda delar av, eller hela processen

✓ Skräddarsytt efter era behov och er målgrupp

✓ Tillgång till fullt utrustad studio

Ta reda på mer om Keystone Production →

En av våra bästsäljande tjänster