Öka din synlighet med våra tjänster

Kontakta oss  →

Utskickstjänster


Nyhetsbrev

Som samarbetspartner till oss har du
möjlighet att synas i våra nyhetsbrev. Syftet med nyhetsbrevet är att locka våra medlemmar till att boka sig på någon av dina utbildningar. Nyhetsbreven går ut en gång i månaden till ca 100 000 utbildningsintresserade mottagare. 

Riktat utskick

Med våra riktade utskick kan du nischa din marknadsföring och nå ut till en specifik målgrupp inom ett eller flera ämnesområden. I utskicken står du alltid som ensam annonsör och bestämmer själv vad ditt utskick ska fokusera på.

Riktade tjänster


Priority listing

Vill du vara det första en nyfiken besökare ser i sökresultatet? Priority listing ger dig möjlighet att få bästa möjliga exponeringsyta mot precis de sökningar du vill. Platsen går att anpassa efter kategori, en specifik ort eller som en kombination av både och.

Kategorisponsring

Med en kategorisponsring har du möjlighet att öka din synlighet och månadsvis sponsra en valfri kategori som passar ditt kursutbud. Dessutom särskiljer du dina utbildningar från konkurrenternas och driver extra trafik till dina sidor på utbildning.se.

Facebook Retargeting

Med en Facebook Retargeting-kampanj når du personer som visat intresse för de program som ditt företag erbjuder. Det är ett utmärkt sätt att vara “top-of-mind” och fånga uppmärksamheten hos de som ska välja utbildning på sociala medier som Facebook och Instagram.

Tips!

Spana gärna in vår film om en av våra bästsäljande tjänster – Facebook Retargeting


Exponeringstjänster


Bannerannonsering

Banners är vår bredaste exponeringstjänst då den syns på samtliga utbildningar inom en viss utbildningskategori. Välj mellan en nischad sidobanner (inriktad mot en kategori eller ett geografiskt område) eller en toppbanner som är synlig för alla besökare på sajten.

Förstasidesannons

Genom en annons på förstasidan blir du synlig för våra användare direkt när de klickar sig in på startsidan. Annonsens syfte är att fånga in potentiella kursdeltagare till dina kurspresentationer på utbildning.se. Som annonsör kan du även byta ut innehållet under den period du annonserar på förstasidan.

Native/Sponsrad artikel

Sponsra en artikel som publiceras i vår nyhetssektion, bland övriga, redaktionella texter. Bestäm innehållet själv eller ta hjälp av några av våra färdiga koncept. Syftet med de sponsrade artiklarna är att erbjuda dig ett utrymme att lyfta något unikt med din verksamhet, som får större exponering än ett vanligt textreportage.

Webbinarium

Vill du ha hjälp att nå ut till din målgrupp med ett proffsigt webbinarium där du informerar om ert utbud och möjligheterna ni erbjuder? Då kan vi hjälpa dig! Vi erbjuder skräddarsydda lösningar – från teknisk support, till en komplett lösning med inspelning i vår fullt utrustade studio och en uppsjö av marknadsföringsalternativ.

Utökad publicering


Textreportage

Ett reportage är ett bra komplement till baspaketet och ökar din synlighet på utbildning.se. Det kan exempelvis bestå av en intervju med en nöjd kursdeltagare. Du kan även använda det i din egen marknadsföring.

Videoreportage

Komplettera din marknadsföring med en inspirerande video som ger kursdeltagaren en inblick i din utbildningsverksamhet. Rörlig bild och ljud fångar kursdeltagarens intresse på en helt annan nivå än vad enbart text och bild kan förmedla.

                           Hyr våra studior                                                       Videoproduktion


Hyr en studio

Hyr vår lilla eller stora studio på vårt kontor i Stockholm för professionell inspelning av det du behöver. Vi kan självklart anpassa produktionen efter era behov, med eller utan studioproducent. 

Läs mer om att hyra studio

Videoproduktion

Med videoproduktion kan du nå ut till blivande kursdeltagare med rörligt material för att visa era lokaler, intervjua kursdeltagare eller för att använda i marknadsföringssyfte. 

Läs mer om videoproduktion

Vill du veta mer?

Fyll i dina kontaktuppgifter så berättar vi gärna mer om hur våra tjänster kan hjälpa dig.