Öka din synlighet och nå rätt målgrupp med våra tjänster

Kontakta oss  →

Utökad publicering


Textreportage

Ett reportage är ett bra komplement till baspaketet och ökar din synlighet på utbildning.se. Det kan exempelvis bestå av en intervju med en nöjd kursdeltagare. Du kan även använda det i din egen marknadsföring.

Läs mer om vår tjänst textreportage →

Videoreportage

Komplettera din marknadsföring med en inspirerande video som ger kursdeltagaren en inblick i din utbildningsverksamhet. Rörlig bild och ljud fångar kursdeltagarens intresse på en helt annan nivå än vad enbart text och bild kan förmedla.

Läs mer om vår tjänst videoreportage →

Grundpublicering

Varje år används utbildning.se hela två miljoner gånger av personer som söker kompetensutveckling. Vill du att din verksamhet ska vara sökbar för hela målgruppen och ta marknadsandelar från dina konkurrenter behöver du finnas med hos oss. På din företagspresentation kan besökare läsa om dig som arrangör och lämna intresseanmälan.

Läs mer om vår tjänst grundpublicering →

Prio-placering

Vill du vara det första en nyfiken besökare ser i sökresultatet? Prio-placering ger dig möjlighet att få bästa möjliga exponeringsyta mot precis de sökningar du vill. Platsen går att anpassa efter kategori, en specifik ort eller som en kombination av både och.

Läs mer om vår tjänst prio-placering →

Riktade tjänster


TikTok Retargeting

Fånga uppmärksamhet hos personer som letar efter information om kurser och utbildningar. Här syns ni på ett av de mest populära och växande sociala nätverken just nu. Vi hjälper er ta fram allt material.

Läs mer om vår tjänst TikTok retargeting →

Kategorisponsring

Med en kategorisponsring har du möjlighet att öka din synlighet och månadsvis sponsra en valfri kategori som passar ditt kursutbud. Dessutom särskiljer du dina utbildningar från konkurrenternas och driver extra trafik till dina sidor på utbildning.se.

Läs mer om vår tjänst kategorisponsring →

Facebook & Instagram Retargeting

Med en Facebook & Instagram Retargeting-kampanj når du personer som visat intresse för de program som ditt företag erbjuder. Det är ett utmärkt sätt att vara “top-of-mind” och fånga uppmärksamheten hos de som ska välja utbildning på sociala medier som Facebook och Instagram.

Läs mer om vår tjänst Facebook & Instagram Retargeting →

LinkedIn Retargeting

Med en LinkedIn Retargeting-kampanj når du personer som visat intresse för ditt utbildningsområde. Det är ett utmärkt sätt att vara “top-of-mind” och fånga uppmärksamheten hos utbildningsintresserade personer på LinkedIn.

Läs mer om vår tjänst LinkedIn Retargeting →

Tips!

Spana gärna in vår film om en av våra bästsäljande tjänster – Facebook Retargeting

 


Utskickstjänster


Nyhetsbrev

Som samarbetspartner till oss har du möjlighet att synas i våra nyhetsbrev. Syftet med nyhetsbrevet är att locka våra medlemmar till att boka sig på någon av dina utbildningar. Nyhetsbreven går ut en gång i månaden till utbildningsintresserade mottagare. 

Läs mer om vår tjänst nyhetsbrev →

Riktat utskick

Med våra riktade utskick kan du nischa din marknadsföring och nå ut till en specifik målgrupp inom ett eller flera ämnesområden. I utskicken står du alltid som ensam annonsör och bestämmer själv vad ditt utskick ska fokusera på.

Läs mer om vår tjänst riktat utskick →

Exponeringstjänster


Bannerannonsering

Banners är vår bredaste exponeringstjänst då den syns på samtliga utbildningar inom en viss utbildningskategori. Välj mellan en nischad banner (inriktad mot en kategori eller ett geografiskt område) eller en toppbanner som är synlig för alla besökare på sajten.

Läs mer om vår tjänst bannerannonsering →

Förstasidesannons

Genom en annons på förstasidan blir du synlig för våra användare direkt när de klickar sig in på startsidan. Annonsens syfte är att fånga in potentiella kursdeltagare till dina kurspresentationer på utbildning.se. Som annonsör kan du även byta ut innehållet under den period du annonserar på förstasidan.

Läs mer om vår tjänst förstasideannons →

Native/Sponsrad artikel

Sponsra en artikel som publiceras i vår nyhetssektion, bland övriga, redaktionella texter. Bestäm innehållet själv eller ta hjälp av några av våra färdiga koncept. Syftet med de sponsrade artiklarna är att erbjuda dig ett utrymme att lyfta något unikt med din verksamhet, som får större exponering än ett vanligt textreportage.

Läs mer om vår tjänst sponsrad artikel →


Vill du veta mer om våra tjänster?

För mer information om att våra tjänster kan du fylla i formuläret nedan så återkommer vi med ett produktblad där du kan läsa mer om alla våra tjänster. 

Event


Digital Eventlösning

Håll ett virtuellt event för att nå ut till fler kursdeltagare! Vi hjälper dig att komma
igång med innehållet och marknadsföringen av eventet och tillhandahåller den digitala mässmiljön. Du får också möjligheten att följa upp besökarna och hjälpa dem även efter eventet.

Läs mer om vår tjänst digital eventlösning→

Webbinarium

Vill du ha hjälp att nå ut till din målgrupp med ett proffsigt webbinarium där du informerar om ert utbud och möjligheterna ni erbjuder? Då kan vi hjälpa dig! Vi erbjuder skräddarsydda lösningar – från teknisk support, till en komplett lösning med inspelning i vår fullt utrustade studio och en uppsjö av marknadsföringsalternativ.

Läs mer om vår tjänst webbinarium →

             Hyr våra studior                           Videoproduktion                          Keystone Production


Hyr en studio

Hyr vår lilla eller stora studio på vårt kontor i Stockholm för professionell inspelning av det du behöver. Vi kan självklart anpassa produktionen efter era behov, med eller utan studioproducent. 

Läs mer om att hyra studio →

Videoproduktion

Med videoproduktion kan du nå ut till blivande kursdeltagare med rörligt material för att visa era lokaler, intervjua kursdeltagare eller för att använda i marknadsföringssyfte. 

Läs mer om videoproduktion →

Keystone Production

Keystone Production hjälper dig att digitalisera era utbildningar. Vi kan vara behjälpliga med allt från idé, strategi och affärskoncept som spelas in i vår fullt utrustade studio med teknisk support.

Läs mer om Keystone Production →

upskill_reskill_2024_logo(år+datum)
 

Upskill & Reskill

Upskill & Reskill är vårt digitala event med fokus på lärande, både i arbetslivet och på fritiden. En dag med fokus på lärande där vi belyser vikten av ny och uppdaterad kunskap och ger en större inblick i utbildningsbranschen.

2023 hade Upskill & Reskill över 3 200 digitala besökare som ägnade dagen åt att lyssna på inspirerande talare, ta del av branschrelevanta paneldiskussioner och få kontakt med erfarna utbildningsarrangörer med intressant utbud.

Läs mer om att delta som utställare 2024