Videoproduktion


Vill du nå ut till blivande kursdeltagare med rörligt material för att visa era lokaler, intervjua kursdeltagare eller för att använda i marknadsföringssyfte? Då kan vi hjälpa dig!

Vi på utbildning.se brinner för utbildning och för digital marknadsföring. Bland våra användare ser vi ett ökat intresse för rörligt material. Vårt inhouse-team av filmare, klippare och projektledare har lång erfarenhet av att skapa professionella videor i marknadsförings- och informationssyfte. Vi kan hjälpa dig att skapa videor som du kan använda i din branding och för att lyfta dina populära utbildningar. Vi kan även redigera och producera filmer baserat på ditt befintliga material. Utifrån dina behov och önskemål kan vi skräddarsy en lösning för just dig!

Varför välja videoproduktion?

 • Mobilanvändare ser hellre på en video än att läsa en text.
 • Video engagerar användarna.
 • Ni kan använda videofilmerna i er egen marknadsföring.
Blobb folk blå
 

 

blobb_blue_videocam
 

 

 

 

Vill du veta mer om vår tjänst videoproduktion?

Fyll i formuläret för att ta del av ett produktblad om videoproduktion och för att bli kontaktad av teamet. Har du specifika önskemål skräddarsyr vi efter dina behov.
Så går det till:

 1. Tillsammans med dig diskuterar vi målgrupp,
  tonalitet och användningsområde vid ett
  uppstartssamtal.
 2. Du får information om upplägget och hur
  inspelningsdagen kommer gå till.
 3. Vi kommer till dig och filmar (inspelningstid ca 3 h).
 4. Vi klipper och redigerar din video. Du har rätt till två korrvändor.
 5. Din video levereras i högupplöst format och du kan använda denna fritt i valfria kanaler.


         
      Videoproduktionspaketet:

 • En brandingvideo där vi vill lyfta dig som utbildningssarrangör, visa dina lokaler och låta dig berätta mer om din verksamhet. Genuint och personligt så man får en känsla för din verksamhet.

      Extratjänster:

 • Du kan välja att lägga till 1-2 videor där du kan styra innehållet utifrån ditt behov. Du kan exempelvis visa upp två populära kurser, eller något annat - valet är ditt!

  Tilläggstjänst för TikTok:

  Vi kan hjälpa dig med videomaterial som är anpassat för TikTok. Vid samma tillfälle som de övriga videorna spelas in, erbjuder vi även möjlighet att spela in videomaterial som är anpassat för publicering på TikTok.