Videoproduktion


Vill du nå ut till blivande kursdeltagare med rörligt material för att visa era lokaler, intervjua kursdeltagare eller för att använda i marknadsföringssyfte? Då kan vi hjälpa dig!

Vi på utbildning.se brinner för utbildning och för digital marknadsföring. Bland våra användare ser vi ett ökat intresse för rörligt material. Vårt inhouse-team av filmare, klippare och projektledare har lång erfarenhet av att skapa professionella videos i marknadsförings- och informationssyfte. Vi kan hjälpa dig att skapa alltifrån korta reklamfilmer till inspirerande reportagefilmer. Vi kan även redigera och producera filmer baserat på ditt befintliga material. Utifrån dina behov och önskemål kan vi skräddarsy en lösning för just dig!

Varför välja videoproduktion?

 • Mobilanvändare ser hellre på en video än att läsa en text.
 • Video engagerar användarna.
 • Ni kan använda videon i er egen marknadsföring.
blobb_blue_videocam
 
HubSpot Video

 

Vill du veta mer om vår tjänst videoproduktion?

För mer information om videoproduktion kan du fylla i formuläret nedan så återkommer vi med ett produktblad där du kan läsa mer om tjänsten. Har du specifika önskemål skräddarsyr vi efter dina behov.

Välj mellan följande paketlösningar:


Animerad video

Vi skapar en animerad video till dig utifrån ditt befintliga material. Videon kan med fördel användas på din företagspresentation på utbildning.se, på din egen hemsida eller i annonseringssyfte.

Videons längd: 15-120 sekunder.

Reportagefilm

Vi filmar och producerar en video i intervjuform eller som ett sammandrag av ett evenemang. Videon kan användas på din företagspresentation på utbildning.se eller på din egen hemsida.

Videons längd: 2-3 minuter.

Reklamfilm

Vi producerar en reklamfilm från idé till färdig produkt. Filmen kan användas i annonsering, till exempel på Youtube eller i andra sociala medier och spelas in fysiskt på plats hos er under en dag.

Videons längd: 5-45 sekunder.Så går det till:

  1. Vi diskuterar behov, målgrupp, tonalitet, användningsområde och disposition vid ett uppstartsmöte.
  2. Utifrån överenskommet upplägg tillhandahåller vi därefter en storyboard eller punktlista som du får godkänna innan videon produceras.
  3. Vi skapar videon. Du har rätt till två korrekturvändor.
  4. Vi levererar den färdiga videon i högupplöst format och du kan använda den fritt i valfria kanaler.

Behöver du en skräddarsydd lösning?


Vi kan också erbjuda följande alternativ vid förfrågan:

 • Inspelning i våra studior

 • Sammandrag av längre film

 • Textning

 

 


Vill du ha hjälp med videoproduktion?

Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig!