Bli en del av Upskill & Reskill 2023

 

Äntligen! Den 25 januari öppnar vi de virtuella dörrarna till Upskill & Reskill 2023. Förra gången var en succé med över 4 000 besökare och 25 inspirerande webbinarier. Nu har du chansen att vara en del av nästa omgång. 

 

Visste du att det råder kompetensbrist i Sverige? Inom kort kan det bli utmanande att rekrytera efterfrågade kompetenser och för dig som redan jobbar är det dags att bättra på kunskaperna. För att inspirera till och underlätta för det livslånga lärandet den kompetensbristen kräver har vi skapat Upskill & Reskill - ett helt digitalt event med fokus på lärande! 

 

Här kan våra besökare:

  • Lyssna på paneldiskussioner med nyckelpersoner inom relevanta branscher 
  • Ta del av webbinarier, både inspelade och live 
  • Interagera med våra utställare för att hitta rätt utbildning till sig själv eller sina medarbetare. 

 

Så fungerar våra digitala event 

Mellan 9.00 och 17.00 är eventet öppet och bemannat. Det innebär att alla besökare kan chatta med utställare, med oss på utbildning.se och ta del av livesända webbinarier och paneldiskussioner på utsatta tider. Därefter är eventet öppet ytterligare ett dygn. Detta för att besökarna ska hinna ta del av så mycket som möjligt samt att ni som utställare ska exponeras för ännu fler utbildningsintresserade. 

 

För besökaren är våra digitala event lätta att navigera sig runt på, då vår digitala eventplattform är utformad med användaren i fokus. Det ska vara enkelt att logga in, snabbt att förstå och smidigt att ta sig runt. 

 

Våra utställare får all information de behöver från oss i god tid innan vi öppnar de virtuella dörrarna. Dessutom finns vi tillgängliga för support under hela dagen, och självklart dagarna innan. Då har du nämligen möjlighet att ladda upp bilder, videos, broschyrer eller annat användbart material som du vill att besökarna ska ha tillgång till. Om du redan nu är intresserad av att veta mer hittar du ett webbinarium om eventplattformen, eventet och vanliga frågor och svar om våra digitala event här

 

Jag vill boka en monter! 

Vad kul! För att boka en monter hör du lättast av dig till din kontaktperson hos oss. Om du är osäker på vem det är eller vill veta mer innan du bokar hittar du allt du behöver här. 
Boka en monter till Upskill & Reskill

Picture of Linnéa Fredin
Linnéa Fredin

Communications Manager