Referenser från några av våra kunder

Per Furumo

Se vår kära kund, Per Furumo, dela sin positiva erfarenhet av utbildning.se och varför han starkt rekommenderar vår plattform. Han berättar hur utbildning.se har hjälpt honom i karriären och hur det har öppnat nya möjligheter.
       recensionsbild2

Lindström Loman AB

"Vi är supernöjda att vi valde att samarbeta med utbildning.se då de ständigt överträffar våra förväntningar genom att vara enkla att ha att göra med, alltid leverera snabba svar på mail och ha lösningsfokus. De jobbar dessutom proaktivt med att hitta förbättringar för oss så att vi får bättre resultat och fler kunder. Det kallar vi wowservice!"

- Joakim Lindström och Emilie Loman, Medgrundare och delägare av Lindström Loman AB.


GK SafetyProfilbild rund 200x200 px

 

GK Safety

"Att synas på utbildning.se har varit bland de bästa valen jag har gjort som nystartat utbildningsbolag. Till en rimlig kostnad har mitt bolag synts bland alla etablerade bolag och kunder har enkelt kunnat boka mina utbildningar. Att synas på utbildning.se har överträffat mina förväntningar samt har servicen från första samtalet varit i världsklass. Kan inget annat än att rekommendera."

- Gramoz Carleson Krasniqi, Ägare, GK Safety


Philip Malek Profilbild rund 200x200 px

 

Framgångsakademin

"Vi har kommit i kontakt med tusentals nya personer som alla har gemensamt att de vill jobba med sin kompetensutveckling och exempelvis rusta sig som chef eller ledare."

- Philip Malek, Grundare och delägare, Framgångsakademin


referens-par-150

Polhage & Lundberg

"Vårt långvariga samarbete med utbildning.se har alltid varit professionellt och framförallt har det givit oss resultat. Det professionella bygger jag på att ni är inlyssnande, fångar kundens behov och att ni skapar långsiktiga relationer."

- Per Lundberg, VD, Polhage & Lundberg

 

AKTIV.se logga png

 

AKTIV.se

"Vi har samarbetat med Utbildning.se i mer än 10 år och detta har resulterat i ordrar från ett mycket stort antal företag. Till exempel VOLVO, Uppsala Universitet, Tetra Pak, E.ON och Stadium. Det som är extra bra med Utbildning.se är proffsigheten på alla plan och att sajten ständigt förbättras."

- Josef Vikström, CEO, AKTIV.se


Executive People Profilbild rund 200x200 px

 

Executive People

"Utbildning.se är proffsiga och enkla att samarbeta med. Vi får bra leads, som ofta genererar bokade utbildningar. Mycket nöjda!"

- Gustaf & Charlotta Paulson, Ägare, Executive People


     referens-thomas-familjetradet-150

Familjeträdet AB

"Vi tycker utbildning.se är bästa platsen för att vi ska nå ut med våra utbildningar. Vi får riktigt bra hjälp och support med våra annonser och blir alltid bemötta med god service och professionalitet." 

- Thomas Pettersson, VD, Familjeträdet AB