utbildning.se och Framgångsakademin fortsätter sitt partnerskap inför Upskill & Reskill 2023

 

Kompetensutveckling är viktigt! Forskning visar att ungefär 50 procent av alla yrkesverksamma kommer behöva omskolas inom de närmsta åren. Vi på utbildning.se vet att det är viktigt att lära sig nya saker, därför skapade vi Upskill & Reskill - ett event för alla som vill kompetensutvecklas. Med oss på resan hade vi Framgångsakademin som under eventet bjöd på inspirerande föreläsningar från några av deras största profiler.

Tidigt 2022 var Sverige fortfarande påverkat av restriktioner och under pandemin var många företag tvungna att prioritera bort kompetensutveckling för sina medarbetare. Därför var det extra viktigt för oss på utbildning.se, tillsammans med våra samarbetspartners Framgångsakademin och Microsoft, att kunna välkommna besökare till Upskill & Reskill den 25 januari 2022. Ett event tillgängligt för alla utan kostnad, med målet att inspirera till ett livslångt lärande, både i arbetslivet och på fritiden. 

Stort intresse för profiler med stjärnstatus 

Flera välkända profiler från Framgångsakademin höll under dagen lärorika föreläsningar som alla besökare kunde ta del av. På agendan fanns bland annat Kristin Kaspersen, som pratade om hur man kan minska sin inre stress, och Fredrik Reinfeldt, som föreläste om modernt ledarskap i en dynamisk tid.

- Vi är jätteglada och stolta över vår medverkan. Vi har kommit i kontakt med tusentals nya personer som alla har gemensamt att de vill jobba med sin kompetensutveckling och exempelvis rusta sig som chef eller ledare, berättar Philip Malek från Framgångsakademin. 

Hur ser ni på samarbetet med utbildning.se och speciellt Upskill & Reskill?

- Vi är jättenöjda och kommer även vara med nästa år för att vi vill fortsätta sprida våra profilers kunskap. Upskill & Reskill är ett perfekt forum där de kan dela med sig av sina nycklar och verktyg.

Om eventet

Upskill & Reskill ägde rum den 25 januari 2022 och var en dag med fokus på lärande där vi belyste vikten av ny och uppdaterad kunskap. I och med att eventet anordnades i Lanseras digitala plattform fanns möjligheten för alla, oavsett plats, att besöka eventet. Under dagen hade kunskapssugna besökare chansen att besöka olika utbildningsanordnares montrar som var fyllda med bland annat informationsfilmer, inspirerande broschyrer och intressanta webbinarium. Med hjälp av chattfunktionen var det lätt för besökare och utbildningsanordnare att ha direktkontakt med varandra.


Vi på utbildning.se är otroligt glada och stolta över den succé som Upskill & Reskill 2022 blev. Under dagen loggade över 4600 besökare in för att bli inspirerade och fortsätta utvecklas. Det utbyttes över 3700 meddelanden mellan besökare och utbildningsanordnare, och föreläsningarna under dagen hade tillsammans över 28 000 visningar.

2023 är det dags igen! Vill du ha mer information om vad en medverkan på Upskill & Reskill kan ge din verksamhet? Klicka på knappen nedan för att läsa mer om Upskill & Reskill 2023!

Läs mer om Upskill & Reskill 2023

 

Anna Sjögård

Digital Project Manager