Upskill & Reskill

 

upskill_reskill_2024_logo(år+datum)-1
 

Medverka på Upskill & Reskill 2024

För tredje året i rad arrangerade vi Upskill & Reskill! Nytt för i år är att eventet ligger live under hela 2024. Det innebär att du som utställare har möjlighet att visa upp ditt utbud under hela året! 

Vi vet att det är viktigt att lära sig nytt och uppdatera befintliga kunskaper. Det råder stor kompetensbrist i Sverige idag. Forskning visar att ungefär 50 % av alla yrkesverksamma behöver betydande omskolning och vidareutveckling inom de närmsta åren. Upskill & Reskill är en dag där vi fokuserar på lärande. Vi vill dela med oss av ny kunskap och härlig inspiration!

Är du intresserad och vill veta mer?

Är du intresserad av att medverka på Upskill & Reskill 2024? Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig med mer information! 

 


Samarbetspartners 2024

 Upskill & Reskill 2024 presenteras i stolt samarbete med våra partners Stjärnsäljarpodden, R4E och Framgångsakademin.Webbinarium: Upskill & Reskill 2024

Den 14 november hölls ett webbinarium där vi berättade mer om eventet och visade plattformen. Kika gärna! 

 

 


Vilket utställarpaket passar ditt företag? 

Säljblad upskill

 

 

Utställarpaket & partnerpaket

Här kan du läsa om de två olika paketen som du kan delta med på Upskill & Reskill 2024.

Här hittar du utställarpaketet!

Här hittar du partnerpaketet! 


Så fungerar det i plattformen


image (57)

 

Virtuell plattform med unika möjligheter

Som utställare får du chans att visa upp vad just ni erbjuder och besökarna kan ta del av allt ert mässmaterial under hela dagen. Besökarna kan enkelt klicka sig runt i er monter och ni kan både chatta och bjuda in till telefon- och videosamtal samtidigt som ni marknadsför ert företag genom bilder, videos och broschyrer.

Ni har möjlighet att sända egna webbinarier i en virtuell föreläsningssal. I montern kan besökarna lämna en intresseanmälan för att få mer information, och efter avslutad mässa får ni ta del av dessa samt annan värdefull statistik.

blob frågetecken
 

Vanliga frågor och svar

Under en egen sektion har vi samlat vanliga frågor och svar om den digitala plattformen. Klicka på knappen nedan för att ta del av vårt bibliotek av instruktioner, frågor och svar.

Vanliga frågor och svar