Upskill & Reskill 2022

upskill_reskill_2022_logo-350
 

Tillsammans utbildar vi Sverige

Visst är det härligt att det alltid finns nya saker att lära sig? Vi på utbildning.se brinner för ett livslångt lärande både i arbetslivet och på fritiden. Tillsammans med vår huvudpartner Microsoft tar vi nu nästa steg i vår resa mot att lära Sverige vikten av kunskap och lärande genom att bjuda in till det virtuella eventet: Upskill & Reskill 2022. 

Vill du följa med på resan? Kontakta oss →

IMG_3099
 

Kommande webbinarium 

Inför eventet Upskill & Reskill 2022 kommer vi att anordna olika webbinarier där vi berättar, guidar och visar dig plattformen. Under webbinarierna kommer vi att berätta mer om upplägget på eventet. Du även möjlighet att ställa dina frågor direkt!

Nästa webbinarium är den 23 november kl 10.00

Anmäl dig till webbinariet här!

Inspelat webbinarium

Under webbinariet från 24/8 visar vi dig hur den digitala eventplattformen ser ut inför den kommande eventet: Upskill & Reskill 2022 som du kan ställa ut på.


Så fungerar det


test-utbildning-monter

 

 

Virtuell plattform med unika möjligheter

Som utställare får du chans att visa upp vad just ni erbjuder och besökarna kan ta del av allt ert mässmaterial under hela dagen. Besökarna kan enkelt klicka sig runt i er monter och ni kan både chatta och bjuda in till telefon- och videosamtal samtidigt som ni marknadsför ert företag genom bilder, videos och broschyrer.

Ni har möjlighet att sända egna webbinarier i en virtuell föreläsningssal. I montern kan besökarna lämna en intresseanmälan för att få mer information, och efter avslutad mässa får ni ta del av dessa samt annan värdefull statistik.

Huvudpartner:

Microsoft-Logo-Landscape-ny 

Övriga samarbetspartners

Upskill-&-Reskill-Partners-Loggor-ny

 


Är du intresserad och vill veta mer?

Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig med mer information om Upskill & Reskill 2022!