Vård och teknik mest populärt 2021

 

Nytt år – ny översikt av utbildning.se:s användare. Årsskifte innebär för oss på Keystone att det är dags att djupdyka i hur föregående år sett ut och vad som lockat flest användare till oss. Resultatet kan du ta del av i en alldeles ny rapport. 


Över två miljoner besök gjordes på utbildning.se under 2021. Bakom besöken finns yrkesverksamma med ett behov av kompetensutveckling. Deras bakgrund och intressen är lika många som våra kategorier och kunders utbud. Nästan 25 000 hittade något som passade dem så pass bra att de valde att göra en intresseanmälan till arrangören, men desto fler valde att skicka en bokningsförfrågan direkt. 

Varje år går vi igenom vad som har hänt på sajten, hur många besök den har fått, hur många nya medlemmar som har anslutit sig och vad de har varit mest intresserade av. 

Resultatet presenteras i en kostnadsfri rapport. Du får bland annat veta varifrån våra besökare kommer och hur gamla de är, vad de helst använder för enhet, ungefär när de konverterar samt vilka kategorier som är topp 30 på utbildning.se. 


Vilka som är topp 10 hittar du här: 

1. Vård 

2. Teknik

3. Transport & fordon 

4. Ledarskap 

5. IT Avancerad 

6. Ekonomi 

7. Kommunikation 

8. Bygg & Anläggning 

9. Arbetsmiljö 

10. Juridik

 

Ladda ner rapporten och läs den i sin helhet

 

Sandra Callermo

Site Manager på utbildning.se, kurser.se och aktivitet.se