Upskill & Reskill 2024 - för tredje gången!

 

25 januari gick den stora eventdagen av stapeln. utbildning.se bjöd tillsammans med våra partners in till en dag av kompentensutveckling. Med nästan 4000 registrerade för eventet var förväntningarna stora. Eventets första dag kom över 1500 nyfikna besökare för att lyssna på inspirationsföreläsningar och panelsamtal om svensk arbetsframtid. Många passade också på att kika in i utställarnas montrar för att hitta nästa steg i sitt livslånga lärande.

Detta var tredje året vi arrangerade Upskill & Reskill och det fortsätter att utvecklas. Nytt för i år är också att vi håller det digitala eventet öppet hela året. Det går fortfarande att gå in på eventet via utbildning.se för att lära sig något litet nytt eller bli inspirerad för att lära sig något stort och nytt. Och det är många som vill det – det märktes inte minst genom att årets event slog rekord i antal intresseanmälningar som kom in till utställarna!

Vi på utbildning.se är fantastiskt stolta över den positiva respons vi har fått från både utställare och besökare. Vi ser fram emot att fortsätta vår resa mot att kunna hjälpa alla i Sverige att hitta rätt utbildning!

Vill du vara med på resan? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig med mer information!

Picture of Gabriel Seidel
Gabriel Seidel

PR Specialist