Så visar du upp dina recensioner

 

Recensioner är viktiga för att ge potentiella kursdeltagare en inblick i din verksamhet och de utbildningar du erbjuder. Med vår recensionswidget kan du spegla dina recensioner från utbildning.se till din egen hemsida.

Att ta del av omdömen, upplevelser och feedback är värdefullt för både framtida deltagare och dig som utbildningsföretag. Visa upp dina recensioner och hjälp dina besökare i valet att välja just dig och dina utbildningar. Widgeten hämtar recensioner automatiskt från dina sidor på utbildning.se, och den kommer fortsätta visa recensioner som kommer in efter du aktiverat widgeten. 

Fördelar med en widget:

  • Du kan på ett snyggt och tydligt sätt på din egen hemsida presentera dina recensioner som du har på utbildning.se
  • Widgeten länkar till din recensionssida på utbildning.se
  • Du kan samla in recensioner via din widget och dela och visa dem på flera olika ställen

 

Hur ser recensionswidgeten ut?

utbildning-se-recensionswidget-blogg

Med recensionswidgeten kan du välja att visa recensioner för en specifik kurs eller för hela din verksamhet. Widgeten finns också tillgänglig i två varianter – en som visar kommentarer från recensionerna och en där bara ditt snittbetyg visas. Bild 1 till vänster visar recensioner för en specifik utbildning, vilket är bra om du vill visa dina recensioner för olika utbildningar på din hemsida. Bild 2 visar recensioner för hela företaget.

 

Kom igång – vi guidar dig!

Se vår videoguide:

 

Vår Kundportal tillhandahåller den kod som behövs för att spegla recensioner på din hemsida. Det du behöver göra är att klistra in koden på din hemsida och resten uppdateras automatiskt när du får in nya recensioner.

Hämta din kod i Kundportalen

💡 Tips! Om du känner dig osäker på hur kodning på hemsidor fungerar kan det vara bra att ta hjälp av den person som byggt hemsidan eller som är webbansvarig.


Kostar det något extra? Nej, recensionswidgeten ingår i ditt baspaket och kan användas på så många utbildningar och sidor du vill.

Denice Karlsson

Digital Content Editor