Årsresumé 2021

 

2021 har varit ett spännande och händelserikt år. Ett år som kantats av stora förändringar, kreativa lösningar och nya tillskott. Vi på Keystone Education Group är glada över att få presentera våra största bedrifter och tillskott under året som gått i en inspirerande årsresumé! 

Educations Media Group blev Keystone Education Group

En av årets största nyheter är att Educations Media Group och Keystone Academic Solutions tillsammans bildar bolaget Keystone Education Group och blir tack vare sammanslagningen världens största marknadsföringskoncern för utbildningar. Vi är stolta och glada över att vi nu tillsammans jobbar med 85 av världens 100 topprankade universitet. Vi har ännu större möjligheter att utvecklas och hjälpa fler att hitta sin drömutbildning på en bredare skala! 

Läs mer om sammanslagningen här!


Mängder av content har skapats 

I år har skrivar- och skaparglöden varit stor hos vårt kommunikationsteam som producerat högaktuellt innehåll. Först ut är Statistikrapporten. Med hjälp av statistikrapporten kan du som utbildningsarrangör djupdyka i trender bland besökare och trafikmätningar på sajten.  

Ladda ner rapporten här →

I år har även vårt nya magasin fötts. Säg välkommen till Keystonemagasinet!  Keystonemagasinet är ett inspirationsmagasin där vi delar med oss av vår kunskap till dig. I magasinet får du bland annat lära dig om hur du bygger digital närvaro, hur du på bästa sätt hanterar leads, vad en digital konvertering är värd och hur du skriver riktigt bra copy. 

Allt detta och lite till i Keystonemagasinet som du hittar här → 

Nya, inspirerande guider har skapats

Att vägleda våra besökare i rätt riktning är något vi brinner för. Vi har därför skapat guider för att inspirera, informera och även stärka våra sajter med mer innehåll som genererar trafik. De guider som skapats under året är: 

 • En arbetsmiljöguide 
 • En transport- och fordonsguide 

Ladda ner våra guider som ett kompendium

För att göra kunskap och inspiration ännu mer lättillgänglig har vi under under hösten paketerat alla våra innehållsrika guider till pdf:er. Nu kan våra användare enkelt ladda ned våra guider som ett inspirerande kompendium och ta del av de mängder av tips och kunskap vi delar med oss av. De är också designade med en snygg och tilltalande layout. 

Här hittar du våra guider →

Heta kompetenser

Vilka kompetenser är mest eftertraktade just nu? Via arbetsmarknadsprognoser och platsannonser har vi kartlagt vilka kompetenser och egenskaper som ligger på en arbetsgivares önskelista inom en rad olika branscher. Undersökningarna finns nu samlade på en helt egen landningssida.

Läs om Heta kompetenser här → 

All Time High – över 217 000 besök i mars

Under mars 2021 tog utbildning.se ATH med 217 467 besök på en enskild månad. Det är den högst noterade siffran hittills. Vi är oerhört glada och stolta över dessa rekordsiffror – det ger oss ett mätbart bevis på att vårt arbete ger de resultat vi strävar efter.

Keystone Production – digitalisera era utbildningar

Ett av årets nya spännande koncept är Keystone Production. Idag ser vi ett nytt beteende kring hur vi arbetar och studerar. Som ett resultat vill vi hjälpa dig som arrangör att anpassa dina utbildningar utifrån omvärldens behov. Med professionella verktyg och bred kompetens hjälper vi dig att digitalisera dina utbildningar och kurser. 

Läs mer om Keystone Production här → 

Hyr våra filmstudios och producera digitalt innehåll 

Vi är glada att berätta att det numera är möjligt att hyra våra två filmstudios på kontoret i Stockholm. Utnyttja din tid i studion för att skapa och presentera digitala presentationer, webbinarium eller annat material som sedan förmedlas till din målgrupp. Du anpassar enkelt din produktion efter dina behov med hjälp av professionell utrustning och teknik. I båda studierna finns det tillgång till kamera, bildmixer, ljus och redigeringsmöjligheter. 

utbildning.se:s nya partners

Under hösten har ett av årets mest spännande projekt påbörjats, nämligen Upskill & Reskill – ett digitalt event som inspirerar till ett livslångt lärande där du kommer att få ta del av intressanta föreläsningar och paneldiskussioner. På eventet kommer du bland annat att få lyssna på Fredrik Reinfeldt, Kristin Kaspersen och Isabella Löwengrip. Tillsammans med vår huvudsponsor Microsoft kommer det virtuella eventet gå av stapeln den 25 januari 2022. Ytterligare spännande samarbetspartner för eventet är: 

 • Almega  
 • Byggföretagen 
 • Företagarna
 • Mindset
 • TechSverige 
 • TRR
 • Framgångsakademin
 • Stjärnsäljarpodden

  Anmäl dig till Upskill & Reskill 2022 här!


UniQuest det brittiska nyförvärvet

Keystone Education Groups första stora förvärv är brittiska UniQuest. UniQuest fungerar som en förlängning av universitetens rekryterings- och antagningsteam och förvärvet innebär att vi kan hjälpa fler utbildningsinstitutioner genom hela studentresan och mot rekryteringsmålen. UniQuest bidrar dessutom till utökad och förstärkt internationell närvaro. 

Picture of Amanda Rundqvist
Amanda Rundqvist

Communications Intern