Vill du hyra studio hos oss?

blobb_blue_videocam
 

Behöver du hjälp att spela in en utbildning, ett webbinarium eller kanske en konferens? Då kan vi hjälpa till! 

Vad ingår?

Det ingår alltid grundutrustning när du hyr våra studior. Utrustningen har olika specifikationer beroende på om du väljer vår stora eller lilla studio. Om ni vill ha specifikationer för respektive studio är ni välkomna att höra av er till oss.

  • Högklassig känsla i studiomiljö
  • Professionella kameror för optimal bildupplevelse
  • Ljussättning som kan anpassas efter era behov
  • Myggor för att skapa en bra ljudupplevelse
  • Bildmixer med 1-4 inspelningskanaler 
  • Greenscreen och backdrop-tyg

 

 

Vill du veta mer om att hyra studio hos oss?

För mer information om att hyra studio i Stockholm kan du fylla i formuläret nedan så återkommer vi med ett produktblad där du kan läsa mer om tjänsten. Har du specifika önskemål skräddarsyr vi efter era behov.

Vi erbjuder professionell inspelning i två olika studior på vårt kontor i Stockholm. Vi kan självklart anpassa produktionen efter era behov, med eller utan studioproducent. 

 

Stora studion

I vår stora studio har du möjlighet att filma med professionell utrustning i en rymlig studio. Lokalen är lämplig för två-fyra personer i bild och du kan välja mellan ett vackert backdroptyg, en stor whiteboard eller en större green-screen. Tack vare green-screenteknik kan ni på ett proffsigt sätt visa era digitala presentationer bakom er presentatör. Om ni väljer stora studion rekommenderar vi studiotekniker som tillval. På så sätt får ni hjälp med allt det tekniska, så att ni kan fokusera på innehållet.

 

Lilla studion

Lilla studion passar er som vill filma en person i bild. Ljussättningen är lite enklare att manövrera och kameran har autofokus. Här finns valmöjligheter att ha vit bakgrund, whiteboardtavla eller en mindre green-screen. Även här finns studiotekniker som tillval om ni vill överlåta det tekniska arbetet medan ni fokuserar på innehållet.


 

 


Vill du hyra studio hos oss?

Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig!